Novi Siemens Healthineers ACUSON P500 ™ prijenosni ultrazvučni uređaj

Novi ACUSON P500 ™ ultrazvučni sustav, FROSK edition, marke SIEMENS HEALTHINEERS  je prilagodljiv, prijenosni ultrazvučni uređaj.

Osigurava sofisticiranu tehnologiju korištenu u Siemens Healthineers najnaprednijoj ultrazvučnoj opremi kako bi se osigurala izvrsna kvaliteta slike, najoptimalniji tijek rada i dugotrajnost i sve to u kompaktnom formatu bilježnice. Uz pouzdanost i brzinu slike, ACUSON P500 FROSK je posebno pogodan za upotrebu u hitnoj i općoj medicini.

Datum objave: ponedjeljak 9 ožujka 2015

Objavio: Administrator

Nastavi čitati

Greiner Bio One - lider na području tehnologije preanalitičkih sustava

Kao lider na području tehnologije preanalitičkih sustava proizvedenih od plastičnih materijala, Greiner Bio-One iz dana u dan osigurava nova rješenja koja počivaju na najvišim razinama standarda kvalitete. Na taj način ideje, know-how i proizvodi tvrtke Greiner Bio-One pridonose razvoju današnje medicine. Linija proizvoda VACUETTE® koristi se u bolnicama, medicinsko-biokemijskim laboratoijima, liječničkim ordinacijama, te centrima transfuzijske medicine širom svijeta. S linijom Vacuette Greiner Bio-One je postavio nove standarde sigurnosti i higijene u postupcima uzimanja uzoraka koji prethode konkretnoj laboratorijskoj analizi.

Datum objave: petak 6 ožujka 2015

Objavio: Administrator

Nastavi čitati

Carestream Health - svjetski pružatelj medicinskih sustava i informatičkih rješenja

Tvrtka Carestream Health je svjetski pružatelj medicinskih i stomatoloških ”imaging” (slikovnih) sustava i informatičkih rješenja ( IT), X-ray “Imaging” sustava, nerazorna ispitivanja i napredne materijale za precizne filmove i elektronska tržišta.

Carestream Health inovativna rješenja omogućuju uspjeh kod naših kupaca i pomažu u stvaranju boljeg života za ljude širom svijeta. S djelovanjem u 170 zemalja i više od 800 patenata za medicinski i stomatološki “imaging” i informacijsku tehnologiju, Carestream ostaje na čelu brojnih tehnoloških napredaka u snimanju i IT zdravstvu.

Datum objave: petak 6 ožujka 2015

Objavio: Administrator

Nastavi čitati