Greiner Bio-One

Greiner Bio-One kao lider na području tehnologije preanalitičkih sustava proizvedenih od plastičnih materijala, iz dana u dan osigurava nova rješenja koja počivaju na najvišim razinama standarda kvalitete. Na taj način ideje, know-how i proizvodi tvrtke Greiner Bio-One pridonose razvoju današnje medicine.

Pojam "preanalitički" odnosi se na sve procese koji se odvijaju prije određene laboratorijske pretrage i koji započinju uzimanjem uzorka npr. krvi, sline ili urina; uključuju postupak stabilizacije uzorka, transporta, čuvanja i identifikacije uzoraka. Greiner Bio-One ove sustave proizvodi i distribuira pod zaštićenim nazivom Vacuette®.

Greinerov specijalitet - linija proizvoda VACUETTE® koristi se u bolnicama, medicinsko-biokemijskim laboratoijima, liječničkim ordinacijama, te centrima transfuzijske medicine širom svijeta. S linijom Vacuette Greiner Bio-One je postavio nove standarde sigurnosti i higijene u postupcima uzimanja uzoraka koji prethode konkretnoj laboratorijskoj analizi.
Greiner Bio-One Greiner Bio-One Greiner Bio-One Greiner Bio-One

1. VACUETTE® - uzimanje uzorka venske krvi

Greiner Bio-One prvi je uveo na tržište inovaciju u obliku sustava za uzimanje venske krvi izrađenog potpuno od plastičnog materijala. Sustav za određivanje različitih laboratorijskih parametara sastoji se od: epruveta, držača i igle za uzimanje uzorka krvi. Izrađene od plastičnog materijala i potpuno neslomljive što povećava njihovu vrijednost u odnosu na sigurnost onih koji s njima svakodnevno rukuju.
Greiner Bio-One Greiner Bio-One
 
2. MiniCollect® je linija proizvoda idealna za uzimanje kapilarne krvi kod male djece i dojenčadi. Novi inovativni dizajn osigurava visoku funkcionalnost i fleksibilnost tijekom uzimanja kapilarne krvi. Jedinstveno izvedeni čep omogućava uzimanje uzorka kapilarne krvi bez otvaranja čepa, doprinoseći povećanju sigurnosti i jednostavnosti izvođenja samog postupka.
Greiner Bio-One

3. VACUETTE® Safety Products

Osiguravaju sigurnost i komfor za vrijeme uzimanja uzoraka krvi, istovremeno štite zdravstveno osoblje od infekcija koje se šire putem krvi. Korištenjem "safety" varijanti ovih proizvoda zaštita osoblja je maksimalna, a rizik infekcije ne postoji.
Greiner Bio-One

4. VACUETTE® ESR Sustavi

Sigurni i pouzdani ESR uređaji ističu se jednostavnim rukovanjem. Potpuno su automatizirani i mogu se koristiti u bolnicama, liječničkim ordinacijama i medicinsko-biokemijskim laboratorijima. Sedimentacija eritrocita mjeri se u zatvorenom sistemu osiguravajući pri tome da korisnici ne dođu u kontakt sa krvlju. Na raspolaganju su uređaji različitih kapaciteta mjerenja sedimentacije krvi. Uređaji sa 100 pozicija pogodni su za velike laboratorije, dok će manji laboratoriji i liječničke ordinacije biti u potpunosti zadovoljne uređajima kapaciteta 10 ili 20 pozicija.
Očitavanje sedimentacije krvi omogućeno je i na ručni način koristeći pri tome otvorene ili zatvorene sustave sa odgovarajućim stalcima.
Greiner Bio-One

5. TRANSPORT LINE

Za siguran transport uzoraka do laboratorija, Greiner Bio-One nudi cijeli niz transportnih kontejnera različitih dimenzija u kojima se Vacuette transportiraju u uspravnom položaju. Transportne torbe izrađene su od posebnog izotermalnog materijala koji održava stalnom temperaturu uzoraka. Ovaj transportni sustav štiti uzorke od topline i mehaničkih utjecaja. Transportne torbe sadrže i prostor za pohranu popratne medicinske dokumentacije.
Greiner Bio-One Greiner Bio-One

6. VACUETTE® Accessories

VACUETTE® igla za uzimanje uzorka krvi dolazi u 3 dimenzije te u varijanti Visio Plus

VACUETTE® Setovi za uzimanje krvi različitih dimenzija, dolaze i u "Safety" varijanti

Standardni plastični nastavci za igle, Holdex, Speedy Quick Release nastavci
Kutije za odlaganje igala nakon vađenja krvi
Greiner Bio-One Greiner Bio-One Greiner Bio-One Greiner Bio-One

 

VIDEO

MiniCollectR Capillary Blood Collection System
MiniCollectR Capillary Blood Collection System
MiniCollectR Capillary Blood Collection System
GeT rješenje za optimizaciju preanalitičkog procesa

BROŠURE

KONTAKTI

HKO d.o.o.
Banjavčićeva 13/5, HR-10000 Zagreb
Tel: +385 1 244 1 755
Fax: +385 1 244 1 756
Info: hko@hko.hr
Servis: podrska@hko.hr
HKO HKO

Zaštita osobnih podataka

POLIKLINIKA SALZER

Poliklinika Salzer

NEWSLETTER

Poliklinika Salzer