Siemens Healthcare

Siemens Healthcare
 
Siemens Medical Solutions jedan je od najvećih proizvođača medicinske opreme u svijetu zbog svojih inovativnih proizvoda, vrhunskih usluga i cjelokupnih rješenja. Sustavi za dijagnostičko snimanje, te terapijska oprema za liječenje, elektromedicinski i slušni instrumenti, IT rješenja koja poboljšavaju radnu efikasnost u klinikama, bolnicama i ordinacijama.
Ulaskom informacijske tehnologije nastala je revolucija u razvoju medicinske tehnologije.

Jedan od kreatora toga trenda je i Siemens Medical Solutions razvijajući brojne medicinske uređaje koji polaze od premise čovjeka kao cjelovitog bića. Ta nova generacija medicinskih uređaja nudi kompletno rješenje za sve faze bolesti od dijagnostike do terapije. Takva kompletna rješenja za sve faze liječenja nekih bolesti Siemens nudi za onkološke bolesti, kardiološke bolesti i za specifične bolesti koje utječu na zdravlje žena.

Siemens Medical Solutions u Hrvatskoj danas osigurava prodaju, montažu, instalaciju, održavanje i servisiranje cjelovitog medicinskog programa Siemens Medical Solutionsa.

Siemens Medical Solutions svojim korisnicima pruža dodatnu vrijednost time što se uklopio u globalni Siemensov sustav distribucije rezervnih dijelova koji omogućava njihovu dostavu u roku od 24 sata.

U svijetu medicinske tehnologije, Siemens Medical Solutions sinonim je za inovativne i pouzdane medicinske uređaje, servis i usluge koji omogućavaju precizno tretiranje svih faza neke bolesti - od dijagnostike do terapije.

POLIKLINIKA SALZER

Poliklinika Salzer

NEWSLETTER PRIJAVA

Prijavite se na newsletter i primajte informacije o našim proizvodima, ponudama i novostima ...
1 + 4 =

KONTAKTI

HKO d.o.o.
Banjavčićeva 13, HR-10000 Zagreb
Tel: +385 1 244 1 755
Fax: +385 1 244 1 756
Info: hko@hko.hr
Servis: servis@hko.hr